Go to content

Suma 24/7 rekisteröityminen

0,00 €
Price includes 1 person.

Rekisteröidy ennakkoon Verlan Suman käyttäjäksi, niin saat kulkuoikeuden käydä Suman miehittämättömässä myymälässä ostoksilla tai noutamassa ennakkoon tilaamasi tuotteet juuri silloin kuin sinulle sopii.

Asiointi omatoimisesti Verlan Sumassa tapahtuu itsepalveluautomaation kautta aamukuuden ja iltakymmenen välisenä aikana. Asiointi edellyttää aina rekisteröitymisen.

Miksi tällainen palvelu?

Pyrimme palvelemaan Verlassa enemmän, pitempään ja paremmin, myös silloin kun kaikki muut ovat kiinni. Tämä onnistuu järkevästi vain silloin, kun prosessi monilta osin automatisoitu ja omatoiminen.

Rekisteröityminen

Rekisteröityminen on veloitukseton ja käyttöoikeus on hyväksynnän jälkeen voimassa 1.6.-15.9.2023 ajan.

Prosessi on seuraava:

  1. Kauden alkupäivämäärä on esivalittu

  2. Klikkaa vahvista, niin kulkuoikeus siirtyy koriin

  3. Etene kassalle ja syötä tietosi

  4. Hyväksy ehdot ja tilaa.

  5. Rekisteröitymisesi tulee meille hyväksyttäväksi. Tarkistamme rekisteröitymisesi ja tietojen oikeellisuuden.

  6. Kun kaikki on kunnossa, hyväksymme käyttäjäksi ja sähköpostiisi kilahtaa PIN-koodi ohjeiden kera.
    PIN-koodi on henkilökohtainen avaimesi, jonka käyttö on elektronisesti valvottua. Pidä siis hyvä huoli koodista älä luovuta koodia kenellekään.

Verlan Suma on valvottu tila

Verlan Suma on 24h kameravalvottu tila. Jokainen omatoimikävijä tunnistetaan ja rekisteröidään. Kaikista väärinkäytöksistä, varkauksista ja vastaavista tehdään poliisille rikosilmoitus. Ilmoituksen yhdessä viranomaiselle toimitetaan kameravalvonnan tallenteet, tunnisteet ja niihin liittyvät henkilötiedot.