Siirry sisältöön

Oru Kayak melonta omatoimisesti Verlassa

Oru Kayak Beach Verla (4)
Oru Kayak Inlet Verla (1)
Oru Kayak Inlet Verla (2)
Oru Kayak Inlet Verla (3)
Oru Kayak Beach Verla (5)
Alkaen 30,00 € / 2 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

HANG OUTDOORS tony@hangoutdoors.fi +358 50 350 6160 Y-tunnus: 2175966-5 Kauppiaan ehdot

Verlan Suman omatoimisesta palvelupisteetä saat varattua Oru-kajakit aamusta auringonlaskuun. Koe Verla vesiltä!

Verla on upean monipuolinen melontakohde. Vesi on todella kirkasta ja näet laajoilla alueilla pohjakasvillisuutta, kaloja ja tietysti suojellun UNESCOn maailmanperintökohteen maiseman.

Oru-kajakki on yhden henkilön vakaa ja kevyt kajakki, joka sopii myös aloittelijoille. Oru-kajakki painaa n.10 kiloa. Oru Inletin kokonaiskantavuus on 125 kg ja Oru Beachin 136 kg. Inlet on hieman lyhyempi ja soveltuu parhaiten lapsille. Beach malli hieman pidempi ja nopeampi ja soveltuu aikuisille ja pidempiin melontoihin.

Vuokra-aika on minimissään 2 tuntia, joka takaa kiireettömän ja mukavan melontakokemuksen. Aikaa on reilusti varusteiden noutoa ja varusteiden pukemista varten. Verlan vesillä on paljon nähtävää ja aika kuluu kuin siivillä. Kahden tunnin vuokra-aika takaa rauhaisan paluun vaikka tuuli olisi paluumatkalla vastainen ja ehdit ottaa myös kuvia Verlan kauniista rakennuksista vesiltä käsin - niitä ei monella ole.

Vuorokausivuokra ajoittuu aikavälille klo 10.00 seuraavan päivän klo 10.00. Pidempiin vuokrauksiin tai välineiden vuokraukseen ulos Verlan alueelta ole meihin yhteydessä niin sovitaan vuokra-ajat ja käytännön asiat erikseen.

Varauksen tekemisen jälkeen saat ohjeet ja lukituskoodin, jolla voit varusteet noutaa. Melontatukikohtamme on Verlan Tehdasmuseon alueella. Verlan pysäköintialueelta museoalueen läpi alajuoksulla olevaan rantaan on matkaa 150m.

Piipahda myös uudessa Verlan Suman itsepalvelumyymälässä, josta löydät kylmiä juomia, retkiruokaa, retkeilyvarusteita tai voit täyttää vaikka oman juomapullosi. Tutustu tarkemmin ja rekisteröidy saadaksesi kulkuoikeuden kaudelle 2023: verlansuma.fi

Vuokrahintaan sisältyy

  • Kajakki ja mela

  • Kelluntaliivit 1 kpl uimataitoiselle aikuiselle, paino 40 - 130 kg

Turvallisuus

  • Uimataito on pakollinen.

  • Kelluntaliivin käyttäminen on pakollista.

  • Käyttäjä liikkuu vesillä aina omalla vastuullaan ja vastaa täysin omasta turvallisuudestaan

  • Mikäli pelkäät vettä tai erityisen heikot käsivoimat ja tasapaino-ongelma emme suosittele vuokraamista omatoimisesti. Tarjoamme myös opastettuja melontaretkiä.

Toimitustavat

Nouto melontatukikohta KOLLA