Siirry sisältöön
Oru Kayak melonta omatoimisesti Repovedellä
Oru Kayak Inlet Repovesi (8)
Oru Kayak Beach Repovesi (1)
Oru Kayak Beach Repovesi (2)
Oru Kayak Inlet Repovesi (7)
Alkaen 30,00 € / 2 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

HANG OUTDOORStony@hangoutdoors.fi+358 50 350 6160Y-tunnus:2175966-5Kauppiaan ehdot
Repovesi

Väistä ruuhkat Ketunlossilla ja siirry kesän 2024 suljettuna olevan riippusillan toiselle puolelle vartissa. Meloen näet myös Repoveden jylhän maaston vesiltä käsin ja voit meloa päiväretkenä esimerkiksi kansallispuiston sydämeen Kuutinkanavalle tai tehdä Kivisilmän kierroksen yön yli teltta- tai riippumattoreissuna.

Pääset hyvin Oru Kayak ja Repovesi -melonnan fiiliksiin katsomalla Fillaripäiväkirjan Jaskan ja Verlan Fikseri Tonyn 3 -osaisen Youtube seikkailun syyskesältä 2023. Erityisesti 2. jakso näyttää Repoveden vesistöä. https://www.youtube.com/playlist?list=PLFcaTw6A1iw80SshDfsmuAVn9qSZENkO-

Lapinsalmen melontatukikohdassa on Hang Outdoorsin omatoiminen palvelupiste, josta saat varattua Oru-kajakit aamusta auringonlaskuun. Tee varaus ajoissa - välineitä on rajallinen kapasiteetti tukikohdassa valmiina. Koe Repovesi vesiltä!

Oru-kajakki on yhden henkilön vakaa ja kevyt kajakki, joka sopii myös aloittelijoille. Oru-kajakki painaa n.10 kiloa. Oru Inletin kokonaiskantavuus on 125 kg ja Oru Beachin 136 kg. Inlet on hieman lyhyempi ja soveltuu myös uimataitoisille +10 vuotiaille lapsille aikuisen kanssa. Beach malli hieman pidempi ja nopeampi ja soveltuu aikuisille ja pidempiin melontoihin.

Varauksen tekemisen ja maksamisen jälkeen saat ohjeet ja lukituskoodin, jolla voit varusteet noutaa. Melontatukikohta on Lapinsalmen pysäköintialueen välittömässä läheisyydessä. Tukikohdasta on matkaa laiturille 100 m. Oru-kajakki on helppo kantaa laiturille, et tarvitse kuljettamiseen kärryjä. Aikaa lähtöön menee vartti kun otat varusteet tukikohdasta ja kannat tavarat laiturille.

Vuokra-aika on aina minimissään 2 tuntia, joka takaa kiireettömän ja mukavan melontakokemuksen. Aikaa on reilusti varusteiden noutoa ja varusteiden pukemista varten tai voit vaikka pulahtaa uimaan reissun päätteeksi. Vesillä on paljon nähtävää ja aika kuluu kuin siivillä.


Asiakkaan sanoin: "Kyllä Repovesi on vaikuttavampi vesiltä kuin maalta. "

Vuorokausivuokra ajoittuu aikavälille klo 12.00 seuraavan päivän klo 11.00 asti tai alkaen klo 18.00 seuraavan päivän klo 17.00 asti riippuen tuletko alueelle aamupäivällä tai vasta iltapäivällä. Alkamishetken voit valita varausta tehdessä.

Pidempiin vuokrauksiin tai välineiden vuokraukseen ulos Repoveden alueelta ole meihin yhteydessä niin sovitaan vuokra-ajat ja käytännön asiat erikseen. Järjestelmän kommunikaatio on asetettu niin että varaus on tehtävä viimeistään 2 tuntia ennen vuokra-ajan alkua.

Voit myös käyttää Verlan Fikseripalvelua, josta saat muita alueen majoituksia, varusteita, ruokailuja omalle seurueelle tai isommalle ryhmälle.

Vuokrahintaan sisältyy

  • Kajakki ja mela

  • Kelluntaliivit 1 kpl uimataitoiselle aikuiselle, paino 40 - 130 kg

  • Vedenpitävä pussi 10 litraa

Turvallisuus

  • Uimataito on pakollinen.

  • Kelluntaliivin käyttäminen on pakollista.

  • Käyttäjä liikkuu vesillä aina omalla vastuullaan ja vastaa täysin omasta turvallisuudestaan.

  • Älä seiso kajakissa, lähde ja rantaudu aina polvillasi tai istuen.

  • Mikäli pelkäät vettä tai erityisen heikot käsivoimat ja tasapaino-ongelma emme suosittele vuokraamista omatoimisesti. Tarjoamme myös opastettuja melontaretkiä.