Siirry sisältöön

Fikseri on alueen paikallinen asiantuntija joka tietää ja taitaa alueen vesistöt, reitit, taukopaikat, salaiset kohokohdat, paikallisherkut, majoitusvaihtoehdot, lisävarusteet, aikataulutuksen ja logistiikan. Fikseri huolehtii ohjelmajärjestelyistä kokonaisvaltaisesti ja tekee matkasta mieleenpainuvan. Fikserillä on pääsy majoitusvarauksiin ja muihin alueen palveluihin kuten lippujen vuokravälineiden varauksiin.

Verlan UNESCO-maailmanperintökohteen ja Repoveden alue on erittäin hieno ja monipuolinen kulttuuri- ja luontokohde. Se kätkee sisäänsä paljon nähtävää ja koettavaa. Moni matkailija tietää, että usein käyntikohteen pienet ja parhaat helmet löytyvät vasta useamman käyntikerran jälkeen ja joskus aivan vahingossa. Päänähtävyydet ja alueen perustiedot löytyvät googlaamalla ja kartoista. Jos et tyydykkään pelkkään päiväpiipahdukseen vaan haluat lisäksi nähdä ja kokea ainutlaatuisia hetkiä luonnossa, välttää muita turisteja ja kokea uniikkeja elämyksiä Verla-Repovesi alueella kannattaa hyödyntää fikseripalvelua.

Fikseripalvelu räätälöi - suunnittelee, toteuttaa & fasilitoi juuri asiakkaan tarpeisiin ja budjettiin sopivan ohjelman.
Fikseripalveluiden hinta määrittyy räätälöidyn palvelun mukaisesti.
Fikseripalvelut saatavilla myös yksityishenkilöille. 

Fikseri auttaa kokemaan kohteet syvällisemmin!

Ota yhteyttä: ryhmat@verlansuma.fi
Fikseri - Tony Tavi

050-3506160