Siirry sisältöön
Super Kayak nautiskelu Verlan vesillä
Alkaen 30,00 € / 2 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

HANG OUTDOORStony@hangoutdoors.fi+358 50 350 6160Y-tunnus:2175966-5Kauppiaan ehdot
Verla

Verlan Suman omatoimisesta palvelupisteetä saat varattua Super Kayakit aamusta auringonlaskuun. Nauti Verlan vesillä! Tämä iloisen keltainen kaveri kulkee myös nimellä "Verlan banaani". Sillä on hauska viettää aikaa vedessä ja tehdä uimareissuja.

Verla on upean monipuolinen melontakohde. Vesi on todella kirkasta ja näet laajoilla alueilla pohjakasvillisuutta, kaloja ja tietysti suojellun UNESCOn maailmanperintökohteen maiseman.

Super Kayak on yhden henkilön vakaa ja kevyt ilmatäytteinen katamaraani-kajakki joka sopii myös aloittelijoille. Super Kayak painaa n.10 kiloa ja se pakkautuu tarvittaessa pumppuineen reppuun. (voit vuokrata Super Kayakit myös omaan reissuun tai mökille - näistä varauksista sovitaan erikseen Fikseripalvelujen kautta)

Vuokra-aika Verlassa on minimissään 2 tuntia, joka takaa kiireettömän ja mukavan melontakokemuksen. Aikaa on reilusti varusteiden noutoa ja varusteiden pukemista varten. Verlan vesillä on paljon nähtävää ja aika kuluu kuin siivillä. Kahden tunnin vuokra-aika takaa rauhaisan paluun vaikka tuuli olisi paluumatkalla vastainen ja ehdit ottaa myös kuvia Verlan kauniista rakennuksista vesiltä käsin - niitä ei monella ole.

Vuorokausivuokra ajoittuu aikavälille klo 10.00 seuraavan päivän klo 10.00. Pidempiin vuokrauksiin tai välineiden vuokraukseen ulos Verlan alueelta ole meihin yhteydessä niin sovitaan vuokra-ajat ja käytännön asiat erikseen.

Varauksen tekemisen jälkeen saat ohjeet ja lukituskoodin, jolla voit varusteet noutaa. Melontatukikohtamme on Verlan Tehdasmuseon alueella. Verlan pysäköintialueelta museoalueen läpi alajuoksulla olevaan rantaan on matkaa 150m.

Vuokrahintaan sisältyy

  • Kajakki ja mela

  • Kelluntaliivit 1 kpl uimataitoiselle aikuiselle, paino 40 - 130 kg

Turvallisuus

  • Uimataito on pakollinen.

  • Kelluntaliivin käyttäminen on pakollista.

  • Käyttäjä liikkuu vesillä aina omalla vastuullaan ja vastaa täysin omasta turvallisuudestaan

  • Mikäli pelkäät vettä tai erityisen heikot käsivoimat ja tasapaino-ongelma emme suosittele vuokraamista omatoimisesti. Tarjoamme myös opastettuja melontaretkiä.

Toimitustavat

Nouto melontatukikohta KOLLA